Nieuws

Nieuw Logo Basketball Nederland: een brullende leeuw

Nieuw Logo Basketball Nederland: een brullende leeuw

Het gaat goed met het Nederlandse basketball. Elf medailles op EK's en WK's de afgelopen twee jaar bewijzen het succes. Ook in het clubbasketbal en in de breedtesport gaat het goed! De weg omhoog trekt steeds meer liefhebbers aan en daarom is het moment aangebroken om de handen ineen te slaan en samen te staan én te gaan voor onze mooie sport. Dat doen we in de vorm van Basketball Nederland.

Basketball Nederland is een initiatief dat al het moois dat basketball te bieden heeft centraal stelt. Basketball Nederland is dus de sport, maar ook het merk en de online kanalen die over basketball communiceren en die basketball promoten. Daar hoort een identiteit en een imago bij die laat zien waar we voor staan. We zijn trots, trots op Nederland en trots op onze mooie basketbalsport. Basketball Nederland is de iconische oranje leeuw wiens brul je al van mijlenver hoort. De brul geeft kracht en staat voor passie, moed en commitment! Wij zijn Basketball Nederland, wij zijn READY TO ROAR!

Basketball Nederland, dat zijn we allemaal; liefhebbers van de sport die op een of andere manier verslingerd zijn aan de bal. Met Basketball Nederland zetten we de sport voorop, om het basketball in Nederland nog verder brengen. Daarom: Basketball Nederland.
 
maandag 3 juni 2019 - Henk Baggen

Zoeken